SeDaRI HaKiKaT DuNia HaRi iNi

Make Money With cashCrate - Join me!!

Kehidupan adalah anugerah utama Ilahi. Anugerah khdupan ini memberi gambaran kebesaran-Nya buat kita semua. Anugerah ini wajib kita syukuri dan haragai. Internet adlh kemudahan buat umat manusia yg tdk kira umur, pangkat, agama, bangsa, Negara dan yg sewaktu dgnnya. Justeru itu, manfaatkanlah ia utk kesejahteraan diri kita dan umat sejagat. Sentiasalah kita beringat bhw apa shja yg kita lakukan akan dip't/jawabkan pda kemudian hari.


Gunakan sebaik-baiknya kurnia Allah swt kpd kita. Halalkan kegunaan akal. Hati dan lidah pda perkara yg bakal membawa kpd kecemerlangan diri kita samaada di dunia mahupun di akhirat. Kita hidup hanya sekali. Sekali ‘pergi’ tak akan ‘kembali’. Bak pepatah melayu,’buat baik berpada-pada dan buat jahat JANGAN sekali’. Kewujudan website ini dgn blog sbg wadah utk meningkatkan nilai diri. Bermatlamatkan penyatuan ummah dgn ciri-ciri kemurnian budi dan budaya. Walaupun dunia terus maju dgn teknologi, kita seharusnya terus mengekalkan akhlak dan jati diri insani.

Wednesday, August 11, 2010

Buat Duit Dengan Blog???

TAHUKAH ANDA, DENGAN MEMILIKI BLOG SENDIRI, ANDA MAMPU MENJANA WANG TAMBAHAN MUDAH TANPA ANDA SEDARI ??!!!

Sekiranya anda seorang yang ingin mencari wang tambahan dari internet, anda tidak perlu mempunyai modal yang besar untuk membina perniagaan internet ini. Blog adalah cara terbaik untuk membina perniagaan internet kerana ianyanya murah, cepat, mesra serta senang jika anda ingin menjual atau mempromosi sesuatu produk kepada sesiapapun kerana di dunia ini terdapat berbilion penguna internet diseluruh dunia yang mengunakan internet untuk mencari maklumat serta produk -produk yang terkini..
BAGAIMANA MENDAPATKAN PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN MENGGUNAKAN BLOG?

Sebenarnya tidak berapa susah mendapatkan wang sampingan dengan menggunakan blog anda sendiri jika tahu caranya. KATANYA Saya sendiri bukanlah seorang yang pakar dalam bidang IT tetapi berjaya membina blog untuk menambahkan pendapatan tanpa mengeluarkan modal yang banyak dan tanpa berhadapan dengan risiko. Dan yang paling pentingnya tidak perlu bekerja lebih masa atau part time samada berniaga di pasar malam ker, direct selling ker, bawa teksi ker,..atau macam-macam lagi la….Apa yang perlu anda buat hanyalah dapatkan ilmu dari orang-orang yang pakar dalam bidang ini. Ingin tahu rahsia buat duit dari blog??

Seronoknya dapat banyak duit!!!!

Share/Save/Bookmark

No comments:

Post a Comment

Make Money With CashCrate