SeDaRI HaKiKaT DuNia HaRi iNi

Make Money With cashCrate - Join me!!

Kehidupan adalah anugerah utama Ilahi. Anugerah khdupan ini memberi gambaran kebesaran-Nya buat kita semua. Anugerah ini wajib kita syukuri dan haragai. Internet adlh kemudahan buat umat manusia yg tdk kira umur, pangkat, agama, bangsa, Negara dan yg sewaktu dgnnya. Justeru itu, manfaatkanlah ia utk kesejahteraan diri kita dan umat sejagat. Sentiasalah kita beringat bhw apa shja yg kita lakukan akan dip't/jawabkan pda kemudian hari.


Gunakan sebaik-baiknya kurnia Allah swt kpd kita. Halalkan kegunaan akal. Hati dan lidah pda perkara yg bakal membawa kpd kecemerlangan diri kita samaada di dunia mahupun di akhirat. Kita hidup hanya sekali. Sekali ‘pergi’ tak akan ‘kembali’. Bak pepatah melayu,’buat baik berpada-pada dan buat jahat JANGAN sekali’. Kewujudan website ini dgn blog sbg wadah utk meningkatkan nilai diri. Bermatlamatkan penyatuan ummah dgn ciri-ciri kemurnian budi dan budaya. Walaupun dunia terus maju dgn teknologi, kita seharusnya terus mengekalkan akhlak dan jati diri insani.

Monday, August 23, 2010

♥ DOA UNTUK MENDAPAT SUAMI YANG SOLEH . INSYAALLAH ♥

 • Bismillahirrahmanirrahim...

  Allahumma sa'khirli zaujan solihan,
  yakhtibuni wayatazau wajubi,
  wayakunu sahibanli,
  fiddunya waljannah...

  Ya Allah, Kau kurniakanlah aku seorang suami yang soleh, yang mampu membimbing keluarga kami menuju jannahMu. Kau lindungilah dia sebaik-baiknya. kpadaMu juga aku berserah. dan kepadaMu juga aku memohon petunjuk dan keredhaan..amin ya rabbal alamin..

No comments:

Post a Comment

Make Money With CashCrate